Wat kun je hier ontdekken en ontwikkelen?

Hieronder vind je alle trainingen.

Voor In Company trainingen
neem contact met ons op.

Online Trainingen

Online Training Dienend-Leiderschap

Wil je snel en gericht je leiderschap ontwikkelen? Inzicht in wat dienend-leiderschap precies is en  praktische handvatten voor organisatie-ontwikkeling? Dan is deze training waardevol voor je.

 

Ja, dat wil ik

Online Training Sterk Leiderschap

Wil je ontdekken wat je tegenhoudt om je uit te spreken? De basis leggen om in de toekomst wel met gemak feedback te kunnen geven? Leren hoe je negatieve dingen makkelijker los laat? Dan is deze training speciaal voor jou.

Ja, dat wil ik

Online Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil je weten hoe je je leiderschap en gezondheid, levensvreugde en energie naar een hoger plan brengt? Ben je nieuwsgierig naar fundamentele en super praktische kennis. Dan zijn het e-boek en de training interessant.

Ja, dat wil ik

Inspiratieserie Succesvol Leiderschap

Heb je weinig tijd en wil je middels korte filmpjes, inspiratieteksten en opdrachten toch waardevolle stappen zetten in je leiderschap? Neem dan deel aan deze inspiratieserie die je in vier weken tijd een mooie basis geeft.

 

Ja, dat wil ik

Online Training Ontspannen Inspireren

Als dienend-leider wil je graag je boodschap sterk en pakkend overbrengen. Maar hoe doe je dat zelfverzekerd zonder dominant en directief te worden? En hoe krijg je juist ook dominante en directieve mensen mee? 

 

Vertel mij meer

Online Event Vitaliteit & Stress

Steeds meer mensen voelen zich moe, prikkelbaar, opgejaagd en/of kwakkelen met hun gezondheid. Volgens de voorspellingen zit binnen enkele jaren een kwart van de werknemers thuis met werkstress. Zou je dat voor jezelf en de mensen om je heen willen voorkomen?

Ja, dat wil ik

Live Trainingen

Persoonlijke Verdieping Dienend-Leiderschap

Als je de inzichten uit de Online Training Dienend-Leiderschap verder eigen wilt maken, dan is dit de perfecte live training. We ontmoeten je graag om gericht je leiderschap verder te ontwikkelen. 

Ja, graag meer informatie

Traject Moeiteloos Leiderschap

Wil je stoppen met oordelen? Wil je afstand nemen van dingen die energie vreten? Zodat je leven makkelijker wordt en je moeiteloos op andere mensen kunt reageren? Dan is deze training geweldig voor jou.

Ja, graag meer informatie

Events / Masterclasses

Event Vertrouwen & Verbinding

Hoe zorg ik voor vertrouwen in mijn team? Hoe creëer ik verbinding? En wat is nog meer essentieel om een echt gezonde organisatie te creëren? Je leert de belangrijkste principes en krijgt praktische tips en tools.

Ja, graag meer informatie

Event Eigenaarschap & Engagement

Wil je weten hoe je daadwerkelijk zorgt voor eigenaarschap en engagement op basis van recente wetenschappelijke inzichten? Laat je dan inspireren en informeren middels dit event.

 

Ja, graag meer informatie

Event Dienend-leiderschap

Een eendaagse masterclass voor iedereen die echt wil begrijpen en doorleven wat dienend-leiderschap is en hoe je een goede basis legt voor deze vorm van leiderschap. 

 

Ja, graag meer informatie